2021-12-03 11:47:38• hírek • Bede Emőke

Christmas Look: a nyertes egy portfólióval és 100 euróval lesz gazdagabb

A 2020-as kiírás első helyezettje.
A 2020-as kiírás első helyezettje.

A tavalyi év sikerein felbuzdulva a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Vasile Vénig László Fotóklub úgy döntött, idén is megszervezi a Christmas Look nevű online fotóversenyt.

"Küldj egy fotót, december 23-ig, melyen bemutatod, milyen stílusú a megjelenésed karácsonykor. A stílusodban legyen tökéletes harmónia a frizurád és a sminked között. A fotókat a festivalcarei@yahoo.com elektronikus levélcímre várjuk. Az email tartalmához írjuk oda: LOOK.


Az e-mailben kérjük feltüntetni a képen szereplő személy elérhetőségét (nevét, életkorát, telefonszámát). A verseny fődíja 100 Euro és egy portfólió, amit a Vasile Vénig László Fotóklub tagjai készítenek el és állítanak össze, második és harmadik díj egy portfólió, melyet a Vasile Vénig László Fotóklub tagjai készítenek el és állítanak össze" - olvasható az igazgatóság felhívásában.


Az online térben megrendezésre kerülő sminkversenyre a tavalyi évben 20 fiatal lány nevezett be. A verseny első helyét 2020-ban Ioana Mateescu sminkmester és modellje, Giorgiana Iordache modell hódították el, második helyen Lackó Júlia végzett, a dobogó harmadik helyére pedig Festeu Kira állhatott. A negyedik pozíciót Simona Stroe csípte el, Vainachi Vanessa pedig ötödikként zárta a versenyt. E helyezésekről a héttagú zsűri döntött, viszont a Facebookon szerzett reakciók alapján egy közönségdíjas is született, aki nem volt más, mint Hevele Hanna.

 

Lackó Júlia


Feșteu Kira​


Simona Stroe​


Vainachi Vanessa​


Hevele Hanna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: